Ervaringen

We zijn gek op feedback, daar kunnen we wat mee!

Anderen over Bij Peet

Jenny van der Meer

Bij Peet is een hele fijne en prettige kinderopvang. Onze kinderen gaan er al jaren met veel plezier heen en hebben een goede band met de leidsters. De leidsters hebben oog voor de kinderen, zijn betrokken en geïnteresseerd. De communicatie naar ouders toe is prima. De leidsters zijn flexibel en denken in oplossingen.

Moeder van Stefan & Nynke Anna

Onze kinderen gaan al een aantal jaren met veel plezier naar ‘Bij Peet’. Er heerst een fijne huiselijke sfeer, net één grote familie met een duidelijke structuur. Beide dames zijn overal voor in en niets is hun snel te veel! Ook nu ‘Bij Peet’ gaat verhuizen en groter wordt, hebben onze kinderen er nog steeds veel zin in.

Laura Koopmans

Onze kinderen gaan met plezier naar kinderopvang PEET. De leidsters zijn erg vriendelijk en zeer vakkundig. Onze kinderen mogen er graag spelen met andere kindjes en knutselen. De leidsters geven de kinderen genoeg aandacht en de communicatie naar de ouders toe ervaren wij ook als zeer prettig. Het is een mooie locatie met een prettige sfeer waar we graag onze kinderen heen brengen. Absoluut een aanrader!