Over ons

Welkom Bij Peet

Ons kinderdagverblijf in Stroobos is de perfecte locatie voor de ontwikkeling van jouw kind(eren). We hebben een rustige en veilige omgeving waar je kind zichzelf kan zijn. Samen kan spelen met andere kinderen of zich terug kan trekken in één van de speciaal ingerichte hoekjes.

We gaan voor een mooie dag, die eindigt met een glimlach.

Wie zijn wij?

Kinderopvang Bij Peet is een kleinschalige kinderopvang in Stroobos waarin jonge kinderen in een gezellige en huiselijke sfeer worden opgevangen. We hebben bewust kleine groepen kinderen zodat ze alle aandacht krijgen die ze verdienen.

De ruimte is rustgevend en inspirerend ingericht om de ontwikkeling van jouw kind te stimuleren. Er zijn fijne hoekjes gecreëerd waar je kind samen met andere kinderen kan spelen maar wanneer hij/zij behoefte heeft om zich even terug te trekken kan dat ook. 

Bij mooi weer begeleiden we de kinderen naar buiten, in de prachtige omgeving waarin genieten vanzelfsprekend is. Dat gun je toch ieder kind!

Een lach is gratis, maar zo veel waard!

De gezichten achter Bij Peet

Marije Olijve

Pedagogisch medewerker

Ilse Olijve

Pedagogisch medewerker

Rebecca Toxopeus

Pedagogisch medewerker

Alie Jansen

Pedagogisch coach &
aandachtsfunctionaris

Janny Reitsema

Pedagogisch medewerker

Vind plezier in de kleine dingen van het leven.

Hier zijn we trots op

1

Persoonlijke aandacht

Alle kinderen zijn anders en hebben andere behoeftes om zichzelf te ontwikkelen, daarom vinden we persoonlijke aandacht enorm belangrijk.

1

2

Kleine groep

We werken in een kleine vaste groep. Dit is voor je kind(eren) enorm fijn. Zo treffen ze vaker hun vriendjes en vriendinnetjes en voelen ze zich veilig.

2

3

Flexibele opvang

Wissel je van opvangdag(en), bijvoorbeeld wegens een onregelmatige baan, dan is er in overleg veel mogelijk.

3

4

Bewegen

We hebben een prachtige ruimte waar kinderen zich onder toezicht vrij kunnen bewegen. We stimuleren dit extra door middel van activiteiten die we organiseren.

4

5

Gezond eten

Jouw kind heeft de nodige vitaminen nodig voor energie, ontwikkeling en groei en daarom stimuleren we het eten van gezonde voedingsmiddelen.

5

6

Activiteiten

We organiseren regelmatig leuke activiteiten om jouw kind te blijven prikkelen en het laten ontdekken van iets nieuws. Thema’s die voorbij komen zijn bijvoorbeeld de seizoenen of dieren.

6