Sfeer proeven

Kinderen zijn niet lastig. Kinderen zijn verschillend.

Voor wie is bij Peet?

Baby - Dreumes

(0 maanden – 23 maanden)

Peuter

(2 jaar oud)

Kleuter

(3 jaar oud)

Pre-Kleuterschool

(voor alle kinderen)

Sfeer proeven

We snappen helemaal dat je eerst een kijkje wilt nemen voordat je jouw meest waardevolle “bezit” bij ons achter laat en daarom bieden we de mogelijkheid om de sfeer bij ons te ervaren door middel van een rondleiding en kennismaking. Uiteraard zijn hieraan geen kosten verbonden. We vinden het juist belangrijk om te kijken of wij een een goede match met jouw en je kind(eren) zijn.

Via het formulier op deze pagina vraag je de rondleiding aan. Wij bevestigen de afspraak telefonisch op werkdagen binnen 24 uur en maken dan een afspraak met je. Natuurlijk is het ook mogelijk om ons te bellen om direct een afspraak in te plannen. Onderaan elke pagina vind je ons telefoonnummer. Schrijf je je toch liever direct in? Klik dan op de knop hieronder om naar het inschrijfformulier te gaan.

Vaste medewerkers

Uw kind went snel aan onze medewerkers en zal altijd een vertrouwd gezicht zien. Én een bijkomend voordeel is dat onze medewerkers precies weten wat jouw kind nodig heeft bij zijn/haar ontwikkeling.

Goede omgeving

Bij Peet beschikt over een prachtige locatie welke volledig ingericht is met het oog op kinderen. Overzichtelijk, klein en vertrouwd met rustige kleuren en fijne hoekjes wat zorgt voor gezelligheid.

Sfeer proeven en inschrijven

Wil je komen sfeerproeven? Dan kun je gebruik maken van het onderstaande formulier. Ben je zo goed als zeker dat je jouw kind(eren) wilt inschrijven dan kun je ook direct het inschrijfformulier invullen, ook dan kun je van te voren komen sfeerproeven.

We stellen jouw en je kind(eren) graag gerust door het laten zien van onze opvang en het beantwoorden van vragen.

Kom onze kinderopvang ervaren